REVOLTĂ în familiile celor trei tinere care au murit carbonizate în restaurantul Beirut din Constanţa VIDEO

Revoltă în familiile celor trei tinere care au murit carbonizate în restaurantul Beirut, din Constanţa, după ce patronul localului a fost condamnat la 10 ani de închisoare. George Karam, dar și cei care l-au ajutat să facă lucrările de modificare trebuie să plătească în total şapte milioane de euro despăgubiri. Se pare însă, că nimic nu poate consola durerea familiilor, informează România TV.

07 sept. 2017, 17:39
REVOLTĂ în familiile celor trei tinere care au murit carbonizate în restaurantul Beirut din Constanţa VIDEO

De doi ani, familiile celor trei tinere arse de vii nu-şi mai găsesc liniştea. Au asteptat cu sufletul la gură zi de zi ca justiţia să facă dreptate şi să-i pedepsească pe cei responsabili de tragedia care le-a distrus vieţile. Însă nici după prima sentinţă dată de magistraţi, pacea nu a revenit în sufletele lor.

O pedeapsă, nu ştiu, prea mică pentru suferinţa noastră; Eu, cel puţin… pe mine nu mă-ncântă că face 10, că face 20„, a spus Julieta Rujan, sora Mihaelei Tucă.

Maria Vasiliţeanu, mama uneia dintre fete, a ajuns la capătul puterilor. Sufrageria şi-a transformat-o în altar pentru fiica ei, disparută în acea noapte.

Chiar dacă i-ar fi dat 100 de ani sau 30 de ani, pentru mine nu e suficient. Pentru mine fata era ultima speranţă, dar mie mi-a murit speranţa. Speranţa moare ultima, dar mie mi-a murit speranţa„, a spus mama uneia dintre fete.

Femeia crede şi acum că focul a fost pus intenţionat.

Ea era totul pentru mine, deci nu concep viaţa fără ea. Mă duc la cimitir, îmi vine să scurm cu mâna şi să o scot de acolo să o întreb „ce s-a întâmplat, mamă„, a spus femeia.

Decizia dată de magistraţi nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Citeşte şi Patronul restaurantului Beirut, unde trei tinere au murit într-un incendiu, condamnat la 10 ani de închisoare