REVOLTĂ în Missouri: Un tânăr a fost ÎMPUŞCAT de POLIŢIŞTI VIDEO

Revolte într-un oraş din statul american Missouri, după ce un tânăr de culoare a fost împuşcat mortal în maşina unui poliţist.

12 aug. 2014, 07:54
REVOLTĂ în Missouri: Un tânăr a fost ÎMPUŞCAT de POLIŢIŞTI VIDEO

Cazul tânărurlui de culoare, Michael Brown, în vârstă de 18 ani, ucis de poliţist este anchetat acum de FBI, deoarece există suspiciunea că tânărul a fost împuşcat din motive rasiale, potrivit România TV.

Mulţimea furioasă a jefuit numeroase magazine şi a spart geamurile mai multor vehicule. Oamenii au scandat împotriva poliţiştilor şi chiar au avariat mai multe maşini de patrulare. Doi poliţişti au fost răniţi şi 32 de persoane au fost rănite. Revoltele au izbucnit după ce un tânăr de culoare a murit, în urma unei altercaţii.

Poliţistul a găsit doi tineri pe o stradă lăturalnică. Unul dintre ei l-a împins pe ofiţer în maşină şi au început să se bată.

Din primele date, tânărul împuşcat a încercat să pună mâna pe pistol, iar ofiţerul a tras atunci un foc de armă. Ulterior, a tras de mai multe ori şi a părăsit vehiculul. Ofiţerul implicat a fost pus sub control administrativ pe parcursul anchetei.