Revoltă într-un sat din Botoşani. Oamenii au vrut să intre în casă peste primar din cauză că nu a organizat petrecere de Revelion VIDEO

Răscoală într-un sat din Botoşani împotriva primarului care a refuzat să organizeze o petrecere publică de revelion. Sute de oameni s-au strâns în faţa curţii edilului şi au încercat să intre peste el în casă. Doar intervenţia jandarmilor l-a salvat. Chiar şi aşa, localnicii furioşi au promis că nu se vor lăsa până când nu-l vor da afară din sat deoarece le-a înşelat încrederea cu promisiuni electorale false.

02 ian. 2017, 07:38
Revoltă într-un sat din Botoşani. Oamenii au vrut să intre în casă peste primar din cauză că nu a organizat petrecere de Revelion VIDEO

Oamenii din comuna Corni s-au revoltat când au văzut că primarul proaspăt ales nu a mai ţinut cont de promisiunile făcute în campania electorală şi nu a organizat nicio petrecere publică cu ocazia trecerii în noul an.

Zeci de jandarmi au făcut un cordon în faţa porţii primarului, pentru a-i împiedica pe săteni să intre peste el în casă.

Oamenii spun că din cauza refuzului primarului de a susţine tradiţionalele obiceiuri de iarnă, acesta sunt în pericol să se piardă, după sute de ani.

De cealaltă parte, primarul spune că respectă tradiţiile satului şi ca primaria nu este raspunzatoare de organirarea jocurilor de iarna.

Cu toate acestea, oamenii furioşi spun că nu se vor lăsa pana cand edilul nu va demisiona. Acestia vor chiar sa-l alunge din sat, scrie antena3.ro.