REVOLTĂ printre creştini după SURPRIZA de la Eurovision. De ce FEMEIA cu BARBĂ marchează APOCALIPSA VIDEO

După Eurovision...urmează Apocalipsa. Credincioşii afirmă îngroziţi că victoria cântăreţei cu barbă marchează sfârşitul lumii. Interpreta controversată este asemănată cu "marea desfrânată" din Babilon, un personaj biblic controversat.

12 mai 2014, 09:25
REVOLTĂ printre creştini după SURPRIZA de la Eurovision. De ce FEMEIA cu BARBĂ marchează APOCALIPSA VIDEO

Femeia cu barbă a fost desemnată câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta. Conchita Wurst, un transsexual austriac, în vârstă de 26 de ani, a fost văzut încă din semifinale drept favorit la trofeu. Ce a contat, însă, a fost apariţia scenică: o frumoasă cântăreaţă, îmbrăcată în rochie cu strasuri, dar cu barbă şi care de fapt…este bărbat.

Faptul că austriacul a pus mâna pe cel mai râvnit trofeu, înseamnă, potrivit credincioşilor, că sfârşitul lumii este aproape, scrie pelerinortodox.com. În opinia creştinilor, Conchita Wurst este „marea desfrânată” din Babilon, un personaj biblic care marchează începutul Apocalipsei: „Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necuraţiile desfrânării ei. Iar pe fruntea ei era scris un nume tainic: Babilonul cel Mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”, apare scris în Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Conchita Wurst, al doilea transsexual care câştigă concursul. SEMNIFICAŢIA NUMELUI

Alţi mari slujitori ai bisericii au vorbit despre momentul în care bărbaţii vor începe să se îmbrace precum femeile.

„În vremurile din urmă, bărbaţii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnităţii lor şi se vor acoperi cu straie femeieşti, iar femeile vor umbla precum bărbaţii” (sursă: Sfântul Varlaam, mitropolit al Moldovei 1632-1653).

Deşi femeia cu barbă a declarat după concurs că victoria ei marchează un viitor al păcii şi al libertăţii, credincioşii sunt tot mai îngrijoraţi că este, de fapt, începutul sfârşitului.

Citeşte şi Transformare incredibilă la Eurovision: Cum arată de fapt „femeia cu barbă” FOTO