REVOLTĂTOR. Ce a postat şoferul vinovat de moartea fostului prefect Ilie Mitea.”Vă anunţ că….”

Cel care se afla la volanul Volskwagen-ului Golf care a intrat pe contrasens în accidentul în urma căruia au murit fostul prefect Ilie Mitea și patronul de la Naf Naf, a postat fotografii cu mașinile distruse.

27 iun. 2018, 09:34

„Cu regret vă anunț că am făcut accident. Așa arată Golful meu și așa arată Fordul. În Ford doi morți”, a scris cel care a fost la volanul mașinii ce a intrat pe contrasens pe DN7 la Milcoiu și s-a tamponat frontal cu un Ford Focus în care se aflau patru sibieni, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea a murit într-un grav accident auto

Postarea făcută pe un grup al pasionaților de VW, a atras imediat comentarii negative și chiar și înjurături din partea internauților, care au condamnat faptul că respectivul șofer a avut tupeul să spună astfel de lucruri.

Administratorii grupului au șters fotografiile după câteva minute, fotografii pe care însă un cititor a apucat să le salveze și să le pună la dispoziția noastră.

Conducătorul auto vinovat mai spune că lucrează la „Boss la mine acasă!” și este din județul Ialomița.

Din fotografii se observă că ambele mașini au fost avariate extrem de tare. Ford-ul în care se aflau și cei doi morți, Ilie Mitea (fost prefect de Sibiu) și Ioan Romitan (patron la Naf Naf) este distrus aproape în totalitate. Cei doi vor fi înmormântați duminică după amiază la Sibiu.