REVOLTĂTOR: Fiul unui consilier maghiar a făcut circ la poliţie, din cauza arborării TRICOLORULUI

Un consilier local al UDMR Oradea a scris pe Facebook că fiul său de 14 ani cu care a mers la Serviciul de Evidenţa Informatizată a Persoanei pentru a-şi face carte de identitate a spus că va accepta să se fotografieze doar dacă steagul României va fi dat jos de pe perete.

RomaniaTV.net
08 feb. 2013, 14:45
REVOLTĂTOR: Fiul unui consilier maghiar a făcut circ la poliţie, din cauza arborării TRICOLORULUI

Mesajul a fost postat pe Facebook de consilierul local din Oradea Sarkozi Zoltan.

„Azi (joi – n.r.) am intrat cu fiul meu de 14 ani la Serviciul de Evidenţa Informatizată a Persoanei (din Oradea- n.r.) pentru a-şi face carte de identitate. A urmat fotografierea când, însă, fiul meu a spus că el nu se pune în faţa aparatului până când nu se dă jos steagul românesc de pe perete. L-am liniştit că steagul nu se va vedea în poză şi abia atunci a acceptat să stea la pozat. Doar nu degeaba este fiul meu!”, a scris consilierul UDMR Sarkozi Zoltan pe pagina sa de Facebook.

Contactat de MEDIAFAX, Sarkozi a spus: „Dacă mă întrebaţi oficial, declaraţia mea oficială este că nu am postat nimic pe Facebook. Dar cum aţi ajuns dumneavoastră pe pagina mea de Facebook? Şi dacă mă întrebaţi neoficial, vă spun că omul postează ce vrea pe Facebook-ul lui!”.

Sarkozi Zoltan este consilier municipal din partea UDMR Oradea, aflat la al doilea mandat, şi face parte din Comisia de învăţământ şi cultură a deliberativului local.

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre acest caz, preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, nu a dorit să comenteze.