REVOLTĂTOR. O femeie din Gorj, AMENDATĂ fără să fie vinovată VIDEO

O femeie din judeţul Gorj a fost amendată pentru o faptă pe care, susţine ea, nu a comis-o. Cu toate că nu a mai fost la Târgu-Jiu de aproape un an, un proces verbal întocmit de un poliţist o plasează în mijlocul unui scandal din oraş. Femeia acuzată de tulburarea ordinii publice îşi cere acum dreptatea şi vrea să afle de unde a avut agentul datele ei personale, informează România TV.

25 aug. 2015, 14:32
REVOLTĂTOR. O femeie din Gorj, AMENDATĂ fără să fie vinovată VIDEO

Claudia Luţă a primit amenda prin poştă, acasă, în localitatea Roşia de Amaradia. Femeia a suferit un şoc în momentul în care a deschis plicul. În procesul verbal era scris că acum câteva zile a făcut scandal pe o stradă din Târgu-Jiu.

Eu sunt nevinovată. Eu am acasă un copil cu handicap, eu nu pot să părăsesc să plec să las copilul aşa. Eu nu ştiu de când n-am mai venit în Târgu-Jiu… Că eu am făcut scandal pe strada Iazului. Nici nu ştiu unde vine strada asta„, a spus Claudia Luţă.

Femeia a fost amendată cu 1.000 de lei, bani pe care nu îi are şi nici nu vrea să îi plătească, pentru că în ziua în care se presupune că a tulburat ordinea publică era acasă alături de copilul ei. Băiatul are un handicap sever, iar mama lui este cea care îl îngrijeşte şi nu pleacă niciodată de lângă el.

Familia încearcă acum să afle de unde a avut poliţistul datele personale ale femeii.

Nu ştim de unde a luat datele, să spună el de unde a luat datele„, a spus soţul femeii.

Uluitor, poliţistul care a întocmit procesul verbal a menţionat în document că la locul scandalului nu mai era nimeni când a ajuns el, dar, inexpliabil a găsit-o vinovată tocmai pe femeia care nu a fost niciodată acolo.

Şefii Poliţiei din Gorj au anunţat că nu vor face o anchetă în acest caz. Mai mult, agentul nu va fi sancţionat, chiar dacă instanţa va anula procesul verbal de contravenţie.

Femeia face acum eforturi ca să ajungă în justiţie şi să îşi dovedească nevinovăţia.

Citeşte şi A fost reclamată pentru că a postat pe Facebook fotografia cu maşina Poliţiei parcată ilegal