Revoltător: Un senator s-a mutat cu cratiţă, aparat de ras şi chiar lenjerie în Parlament VIDEO

Un senator s-a mutat, pe ascuns, în Casa Poporului. Acesta şi-a adus mai multe lucruri personale, printre care chiar şi lame de ras.Totul a ieşit la iveală în momentul în care alesul şi-a dat demisia din grupul UNPR şi a vrut să-şi mute lucrurile la sala PSD.

28 iun. 2016, 12:26
Revoltător: Un senator s-a mutat cu cratiţă, aparat de ras şi chiar lenjerie în Parlament VIDEO

Senatorul şi-a mutat domiciliul în Casa Poporul de aproximativ o săptămână. Acesta şi-a adus crătiţe, tigăi, haine, lame de ras şi chiar şi lenjerie intimă.

Bărbatul doarme pe fotoliile din Senat şi nu pare deloc că l-ar deranja acest lucru. Colegii săi, însă sunt revoltaţi.

„Toaleta si-o face la baie. …mi-a fot jena pur si simplu sa spun lucru asta. Are 40 de milioane sa se se duca la un hotel. Aici doarme, aici face toaleta, aici isi schimba ciorapii. Se intalneste cu femeile de serviciu si e dezbracat pana la brau ca vine omul de la baie”, povesteşte unul dintre colegii senatorului, potrivit România TV.

Senatorul susţine că de fapt, nu s-a mutat în Senat, ci a rămas doar de această data, din cauza congresului românilor de pretutindeni care a avut loc sâmbătă. Bprbatul susţine că respectivul congres s-a terminat târziu şi că nu a mai plecat acasă.

Citeşte şi Cinci parlamentari UNPR au trecut la PSD. SCANDAL între uneperişti: „Să mă omoare că nu mai stau în UNPR” VIDEO