REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014. Lista candidaţilor admişi la Facultatea de Medicină Bucureşti

ADMITERE FACULTATE 2014. Rezultale examenului de admitere la Medicină, în Bucureşti, au fost afişate. Aproape 4000 de tineri au dat miercuri testul grilă de admitere la facultăţile Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila" din Bucureşti.

24 iul. 2014, 14:36
REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014. Lista candidaţilor admişi la Facultatea de Medicină Bucureşti

ADMITERE FACULTATE 2014. Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti a publicat listele cu candidaţii admişi şi respinşi la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Farmacie, Facultatea de moase şi asistenţă medicală.

Rezultate admitere Facultatea de Medicina

Rezultate admitere Facultatea de Medicina Dentara

Rezultate admitere Facultatea de Farmacie

Rezultate admitere Facultatea de moase si asistenta medicala – Asistenta Medicala Generala

Rezultate admitere Facultatea de Moașe și Asistență Medicală – BFKT și Tehnică Dentară

Contestatiile privind rezultatele probelor scrise (punctaj) se inregistreaza si se depun la secretariatele facultatilor in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor (incepand cu ora si data afisarii acestora). Candidatii pot contesta doar propriile rezultate, informeaza universitatea.

CITEŞTE ŞI ADMITERE 2014 CLUJ: Peste 16.000 de candidaţi înscrişi la UBB pentru admiterile la facultate şi la masterat

Un număr de 3.802 de candidaţi au fost validaţi la finalul sesiunii de înscriere pentru toate cele patru facultăţi din cadrul UMF „Carol Davila”, la Facultatea de Medicină fiind 4,5 candidaţi pe un loc finanţat de la buget, în timp ce pentru Facultatea de Medicină Dentară sunt 3,9 candidaţi pe un loc la buget.

La Facultatea de Medicină s-au înscris 2.334 de candidaţi, dintre care şi 24 olimpici. La Facultatea de Medicină Dentară s-au înscris 515 candidaţi, pentru Facultatea de Farmacie şi-au depus dosarele 435 elevi de liceu, iar pentru Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală au optat 518 candidaţi.