REZULTATE ADMITERE POLIŢIE 2019. Note mici, cu ce medie s-a intrat la Câmpina

Rezultate Admitere POLIŢIE 2019. 3933 de candidați au susținut examenul de admitere pentru Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, de la Câmpina. Rezulattele au fost deja publicate. Notele la sesiunea din ianuare 2019 sunt mai mici decât la sesiunea din vară 2018.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 08:26
REZULTATE ADMITERE POLIŢIE 2019. Note mici, cu ce medie s-a intrat la Câmpina

Rezultate Admitere Școala de Poliție Câmpina ianuarie 2019. 64 de puncte a fost ultima medie cu care s-a intrat în sesiunea din aceast început de an, o medie mult mai mică faţă de cea din sesiunea din august-septembrie, când s-a intrat cu 73 de puncte.

Rezultate Admitere Școala de Poliție Câmpina 2019. Candidații au avut de răspuns la 90 de întrebări, respectiv 60 la limba română și 30 la o limbă străină, cu patru variante de răspuns și doar una corectă. Conform regulamentului,  candidaţii admişi vor face un an de şcoală, împărţit în şase luni de cursuri şi şase de practică la sediile de poliţie din oraşele unde elevii au domiciliul. 

Rezultate Admitere Poliție Câmpina, sesiunea iarnă 2019. Lista Candidați Admiși 

Rezultate admitere Câmpina ianuarie 2019 – lista candidaţilor admişi

Rezultate admitere Câmpina ianuarie 2019 – lista candidaţi romi în ordinea punctajului

Rezultate admitere Câmpina ianaurie 2019 – lista candidaţi minorităţi în ordinea punctajului

Rezultate Admitere Poliție Câmpina iarna 2019. Cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Rezulattele finale, după contestații, se vor afișa pe 23 ianuarie 2019. 

Candidaţii declaraţi admişi vor face un an de şcoală, împărţit în şase luni de cursuri şi şase de practică la sediile de poliţie din oraşele unde elevii au domiciliul. Cel mai probabil este ultimul an când viitori poliţişti vor face doar un an de şcoală. Se intenţionează ca şcolarizarea viitorilor agenţi să revină la vechiul sistem de doi ani. Deocamdată nu este stabilit când va fi următoarea sesiune de examen şi dacă MAI va mai organiza în acest an o nouă etapă de admitere la Şcoala de Poliţie de la Câmpina.