REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ioan Rus: Ponta îl bate pe Iohannis chiar şi la fizică

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC pentru funcţia de preşedinte al ţării, e cea mai bună soluţie a momentului şi că l-ar bate pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, inclusiv la fizică.

31 oct. 2014, 13:01
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ioan Rus: Ponta îl bate pe Iohannis chiar şi la fizică

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Din ceea ce văd în jurul meu, consider absolut raţional că de aventuri legate de preşedinţi care nu au cunoştinţele necesare şi suficiente pentru a face faţă unei astfel de poziţii acest popor nu are nevoie. Fără să critic pe nimeni, văd şi sunt convins că Victor Ponta, dacă scoatem la concurs poziţia de preşedinte şi trebuie să dea examene cu Iohannis din toate materiile, şi la fizică îl bate pe Iohannis, cu tot respectul pentru Iohannis că e profesor de fizică’, a afirmat Ioan Rus, potrivit Agerpres.

Ioan Rus: Traian Băsescu sfârşeşte extrem de urât. A bârfi pe seama serviciilor, o eroare fundamentală

El a spus că sunt proiecte importante în România şi că numai cineva cu experienţă le poate duce mai departe.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Sunt chestiuni, proiecte mari în derulare, sunt chestiuni care ţin de dezvoltarea strategică a acestei naţii. Indiferent cât de inteligent eşti, ai nevoie şi de experienţă, ai nevoie să ţi se fi întâmplat anumite lucruri. Deci, în acest moment consider – n-am niciun fel de patimi politice – că distanţa dintre Victor Ponta şi ceilalţi candidaţi e atât de mare încât pot să spun cu mâna pe inimă că e varianta, absolut detaşat, cea mai bună pe care o avem la dispoziţie. Sigur, nu ştiu că toţi membrii Academiei Române să candideze la Preşedinţie, să zicem că avem un academician mult mai bun. Vorbim de candidaţii care îi avem. Victor Ponta e detaşat cel mai bun. Asta o spun în bună cunoştinţă de cauză şi cu maximum de raţionalitate’, a mai afirmat Ioan Rus