REZULTATE ALEGERI. Radu Mazăre, despre scorul obţinut la Constanţa în turul I: E bine că nu a fost rău

REZULTATE ALEGERI. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat joi că rezultatele obţinute de organizaţia teritorială PSD pe care o conduce la alegerile din 2 noiembrie puteau să fie şi mai bune, însă a adăugat că întotdeauna scorul la prezidenţiale a fost unul perdant în această zonă a ţării.

06 nov. 2014, 09:24
REZULTATE ALEGERI. Radu Mazăre, despre scorul obţinut la Constanţa în turul I: E bine că nu a fost rău

REZULTATE ALEGERI. ‘E bine că nu a fost rău. Sigur, procentele, diferenţa de 8 puncte la noi pe judeţ, putea să fie şi mai bine. Dar o să fie mai bine. Întotdeauna am pierdut la Preşedinţie, aşa că de data asta…’, a afirmat Radu Mazăre, potrivit Agerpres, la sediul central al PSD, unde au loc întâlniri ale conducerii PSD cu liderii organizaţiilor privind alegerile prezidenţiale.

Citeşte şi REZULTATE FINALE PREZIDENŢIALE 2014. În ce judeţe a câştigat Ponta şi care sunt fiefurile lui Iohannis

Mazăre a adăugat că oamenii percep în mod diferit alegerile locale de cele prezidenţiale.

REZULTATE ALEGERI. ‘La Primărie am câştigat mereu, dar lucrurile oamenii le percep diferit. Degeaba îi faci lui în oraş să arate perfect, în momentul în care are două opţiuni majore în ceea ce priveşte politica la nivel naţional, când are de votat stânga sau dreapta, pentru că nu putem să spunem că Iohannis este un tip cu mare charismă. Însă aţi văzut că în zonele urbane s-a votat mai mult spre dreapta, adică mai puţin aplecat spre nevoile oamenilor’, a completat Mazăre.

În judeţul Constanţa, Victor Ponta a câştigat în primul tur al alegerilor prezidenţiale 37,36% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 29,41% dintre alegători.

Citeşte şi REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC: Victor Ponta – 40,44%, Klaus Iohannis – 30,37 % VIDEO