REZULTATE BAC 2015. Şoc pentru profesorii de la BAC. O elevă din Tecuci a predat FIŢUICILE odată cu lucrarea

SUBIECTE BACALAUREAT 2015, SUBIECTE BAC, BACALAUREAT 2015, subiecte bacalaureat, subiecte edu.ro, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE CHIMIE. O elevă din Tecuci a predat lucrarea de BAC cu tot cu fiţuicile pe care le folosise pentru copiat.

RomaniaTV.net
04 iul. 2015, 10:02
REZULTATE BAC 2015. Şoc pentru profesorii de la BAC. O elevă din Tecuci a predat FIŢUICILE odată cu lucrarea

SUBIECTE BACALAUREAT 2015SUBIECTE BAC, BACALAUREAT 2015, subiecte bacalaureat, subiecte edu.ro, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE CHIMIE. 

Surpriză de proporţii în cursul zilei de vineri la Bacalaureat, pentru profesorii supraveghetori de la o sală de examen de la Liceul Tehnologic „Ov. Caledoniu” din Tecuci. Aceştia au rămas cu gura căscată când au constatat că una dintre eleve a predat lucrarea cu tot cu fiţuici, potrivit Adevărul.

Citeşte şi Rezultate Bac 2015 cu striptease în halat roz. Imaginile din Timişoara care fac înconjurul internetului

Chiar dacă fata a încercat să-i convingă pe membrii comisiei că nu a copiat din fiţuicile respective, ea a fost eliminată. Un al caz inedti a avut loc la un centru de examen din Galaţi unde o candidată atras atenţia comisiei deoarece, într-un interval de doar o jumătate de oră, a cerut voie la baie de două ori. La o verificare sumară, i s-au descoperit scrise pe mână liste de filosofi.

Şocant este faptul că eleva respectivă era una dintre cele mai bune eleve ale liceului unde învăţa. Obţinuse mai multe premii şi fusese acceptată, se pare, la o facultate din străinătate, iar profesorii ei cred că putea lua o notă peste 9,00 fără prea mult efort.

Citeşte şi ANCHETĂ după scandalul provocat la BAC 2015 de familia baronului Adrian Duicu. REACŢIA ministrului Educaţiei

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat se afişează marţi, 7 iulie, urmând ca notele finale, după contestaţii, să fie publicate pe 10 iulie.