REZULTATE BAC NEAMŢ 2018 EDU.RO: patru absolvenţi de 10. Rata de promovare este de 67,66

REZULTATE BAC NEAMŢ 2018 EDU.RO. Emoţii mari pentru elevii din Neamţ. Aceştia au aflat miercuri notele la examenul de bacalaureat.

RomaniaTV.net
04 iul. 2018, 05:36
REZULTATE BAC NEAMŢ 2018 EDU.RO: patru absolvenţi de 10. Rata de promovare este de 67,66

REZULTATE BAC NEAMŢ 2018 EDU.RO. Patru absolvenţi de liceu din judeţul Neamţ au obţinut media 10 la examentul de bacalaureat, trei dintre ei provenind de la aceeaşi unitate de învăţământ.

Rata de promovare în judeţul Neamţ este de 67,66 la sută. Din cei patru candidaţi cu medii maxime, trei provin de la Colegiul naţional Petru Rareş, iar unul de la Liceul Teologic ortodox, ambele unităţi de învăţământ fiind din municipiul Piatra Neamţ.

La liceul tehnologic din comuna Horia nici un elev nu a reuşit să promoveze examenul, în timp ce la Liceul tehnologic din localitatea Nisiporeşti, un singur candidat din 28 a fostdeclarat admis.

3.399 de candidaţi din cei 3.770 înscrişi s-au prezentat la examen, iar 2.301 dintre ei au fost declaraţi admişi.

Un elev a fost eliminat din concurs.

 

VEZI AICI REZULTATE BAC NEAMŢ 2018 EDU.RO

În judeţul Neamţ, examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018 s-a desfăşurat în 12 centre de evaluare, iar lucrările de la probele scrise au fost corectate de către membrii comisiei de bacalaureat într-un singur centru organizat la Piatra Neamţ, la Colegiul Naţional de Informatică.

Pe 4 iulie absolvenţii de liceu au aflat notele de la BAC. Acestea au fost afişate în toate centrele de examen şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, edu.ro.

Cei nemulţumiţi pot depune contestaţie în aceaşi zi, până la ora 16:00.  Contestaţiile se vor rezolva între 5 şi 8 iulie, de către o comisie din alt judeţ. Judeţul în care se vor recorecta tezele în urma contestaţiilor va fi aflat doar cu o oră înaintea trimiterii sub pază a tezelor şi nu poate fi făcut public. Rezultatele finale vor fi afişate pe data de 9 iulie. Rezultatele finale vor fi afişate pe 9 iulie.

CALENDAR PROBE SCRISE LA BACALAUREAT 2018, A DOUA SESIUNE:

20 august – probă scrisă la Limba si literatura română – (proba Ea)
21 august – proba scrisă la Limba si literatura maternă – (proba Eb)
22 august – proba obligatorie a profilului (proba Ec)
23 august – proba la alegere a profilului şi specializării (proba Ed)

Absolvenţii de liceu care nu au fost admişi la Bacalaureat două sesiuni la rând şi care vor să încerce şi a treia oară să promoveze examenul sunt nevoiţi să plătească o taxă de înscriere.