REZULTATE BACALAUREAT Ilfov 2018 EDU.RO. Cele mai bune medii, obţinute la liceul din Otopeni

REZULTATE BACALAUREAT Ilfov 2018 EDU.RO. Miercuri, pe site-ul edu.ro, au fost afișate rezultatele la examenul de Bacalaureat 2018, obținute de elevii care au participat în sesiunea iunie-iulie 2018. RomaniaTV.net vă ajută să aflați rezultatele la Bacalaureat 2018.

RomaniaTV.net
04 iul. 2018, 05:47
REZULTATE BACALAUREAT Ilfov 2018 EDU.RO. Cele mai bune medii, obţinute la liceul din Otopeni

REZULTATE BACALAUREAT Ilfov 2018 EDU.RO. Primele rezultate la BAC 2018 sesiunea iunie-iulie au fost publicate pe edu.ro.

Niciun elev nu a reuşit să obţină media 10 la Bacalaureat 2018 în Ilfov. Cele mai bune trei rezultate la BAC 2018, în Ilfov, au fost obiţinute de trei absolvenţi de clasa a XII-a de la Liceul teoretic „IOAN PETRUŞ” OTOPENI.

Elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii între orele 12:00 – 16:00. Între 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce rezultatele finale la Bac 2018 este sunt anunţate pe 9 iulie. RomaniaTV.net vă prezintă notele de la sesiunea din vară.

Vezi aici: REZULTATE BAC Ilfov 2018, potrivit EDU.RO

REZULTATE BACALAUREAT 2018 ILFOV. Contestaţiile la probele scrise la Bacalaureat 2018 se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat.

Preşedintele centrului, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează.

Cererile prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, însoţite de un borderou în care se precizează numele candidaţilor şi probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusă contestaţia se înaintează comisiei din centrul zonal de evaluare, de către un delegat al comisiei din centrul de examen. După centralizarea cererilor prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, lucrările se secretizează. Secretizarea se face, în toate centrele zonale de evaluare din judeţ, cu acelaşi tip de hârtie pusă la dispoziţie de comisia de bacalaureat judeţeană/a municipiului Bucureşti. După aceasta, se aplică ştampila „Bacalaureat 2017 – C.Z.E”.