REZULTATE REZIDENŢIAT 2017. Când se afişează grilele corecte

REZIDENŢIAT 2017. Comisia centrala de rezidentiat convoaca grupurile de specialisti care au formulat intrebarile de concurs. Grupurile de specialisti analizeaza contestatiile depuse si comunica raspunsurile corecte ramase definitive, in termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor printr-un proces-verbal, semnat de toti membrii si inaintat comisiei centrale de rezidentiat.

20 nov. 2017, 16:18
REZULTATE REZIDENŢIAT 2017. Când se afişează grilele corecte

Comunicarea grilei corecte ramase definitiva se face prin publicarea pe siteul rezidentiat.ms.ro, pe paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie si prin afisarea la sediul comisiei locale de concurs si constituie raspuns la contestatiile primite.

In urma analizarii contestatiilor si stabilirii grilei corecte ramase definitiva, punctajele comunicate in sali pot suferi modificari.

Daca in urma contestarii intrebarilor comisia apreciaza ca exista intrebari care prezinta vicii de formulare, aceste intrebari sunt anulate (hotararea luata urmand a fi consemnata intr-un proces-verbal semnat de toti responsabilii grupurilor de lucru). Anularea intrebarilor duce la anularea punctelor acordate la intrebarile respective pentru toti candidatii.

Prelucrarea rezultatelor prin aplicarea grilei corecte ramase definitiva se face de catre o comisie de specialisti din centrul universitar in care s-a desfasurat concursul, desemnati de rector, dupa care rezultatele se centralizeaza la comisia centrala de rezidentiat, in vederea alcatuirii clasificarilor finale pe domenii.

Membrii acestei comisii nu au voie sa introduca sau sa scoata in/din sala respectiva niciun fel de material. In sala respectiva nu au acces decat persoanele care formeaza comisia mentionata.

Grila corecta ramasa definitiva este aplicata tuturor candidatilor de la domeniul respectiv din toate centrele universitare, indiferent daca au contestat sau nu grila cu raspunsuri anuntata in salile de concurs.

Inainte de alcatuirea clasificarilor, comisia procedeaza la desfacerea sacilor si la verificarea continutului fiecarui colet, semnaland intr-un proces-verbal eventualele neconcordante.

Clasificarea pe domenii rezulta prin unificarea electronica a rezultatelor din toate centrele universitare in care s-a desfasurat concursul, stabilite in urma aplicarii grilei corecte ramase definitiva.

Clasificarea este nationala si se face pentru fiecare domeniu pentru care a fost organizat concursul.

Citeşte şi REZULTATE REZIDENTIAT 2017 Bucuresti. Rectorul UMF: „Noile bareme în baza cărora au fost recorectate lucrările conţin erori”