REZULTATE REZIDENŢIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Vezi ce punctaj au obţinut candidaţii

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Peste 6.800 de candidaţi au susținut, duminică, examenul pentru ocuparea locurilor scoase la concursul pentru admiterea în rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie.

20 nov. 2017, 07:48
REZULTATE REZIDENŢIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Vezi ce punctaj au obţinut candidaţii

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. 946 de candidaţi au susţinut examenul de rezidenţiat în Cluj Napoca. 692 medicina, 168 medicină dentară şi 86 farmacie.  Concursul s-a derulat sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, pe o durată de 4 ore.După o pauză de 15 minute, a început corectura în săli. Pentru a depune contestaţii, candidaţii vor avea la dispoziţie 24 de ore. Acestea pot viza, întrebările de concurs, recorectarea lucrărilor sau organizarea concursului.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Răspunsul contestaţiilor se va da în 48 de ore de la depunerea acestora. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, din care 50 de tip complement simplu şi 150 de tip complement multiplu.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Afişarea rezultatelor se va face numai după semnarea ordinului Ministerului Sănătăţii de confirmare a rezultatelor. Rezultatele vor fi afișate luni, 20 noiembrie. Ele pot fi găsite AICI și AICI.

REZIDENŢIAT 2017. Ministerul Sănătăţii a organizat, duminică, concursul de Rezidenţiat pentru domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, în şase centre universitare, respectiv în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. După examen, mai mulţi participanţi s-au plâns că au obţinut punctaje mai mici decât se aşteptau. A izbucnit un întreg scandal şi Ministerul Sănătăţii a luat decizia ca toate lucrările să fie recorectate.

Vezi aici GRILELE CORECTE de la REZIDENŢIAT.