Rezultatul expertizei psihiatrice în cazul educatoarei care şi-a ucis fetiţa de patru ani: Avea discernământ integru

Înformaţii cutremurătoare ies la iveală în cazul educatoarei din Timişoara care şi-a ucis copilul de numai 4 anişori. După mai bine de două luni de la îngrozitoarea crimă a fost finalizată expertiza psihiatrică. Aceasta demonstrează că mama a fost perfect conştientă în momentul crimei.

RomaniaTV.net
23 mai 2018, 06:47
Rezultatul expertizei psihiatrice în cazul educatoarei care şi-a ucis fetiţa de patru ani: Avea discernământ integru

Fapta de o cruzime greu de exprimat în cuvinte a avut loc pe data de 13 martie, iar autoarea, Oana Răzvana Neţ şi-a recunoscut crima, dar nu a putut-o explica. La scurt timp după ce a fost arestată preventiv pentru omor, femeia, educatoare de profesie, a fost supusă unei evaluări psihiatrice complexe, la Institutul Mina Minovici din Bucureşti.

Acum au au venit rezultatele acestor analize, care arată că femeia de 38 de ani, avea discernământ integru, în momentul în care şi-a ucis copila, înecând-o în cada de la baie.

În aceste condiţii, femeia va răspunde penal pentru fapta sa, pentru că a fost conştientă de ceea ce a făcut. Oana Răzvana Neţ este cercetată în acest dosar, în stare de arest preventiv.

La mijlocul începutul lunii ea a contestat această măsură,  solicitând arestul la domiciliu, însă cererea ei a fost respinsă.

După ce şi-a ucis copila de 4 anişori, femeia a încercat să îşi pună şi ea capăt zilelor. A băut jumătate de sticlă cu ierbicid, apoi a încercat să îşi taie venele.

A intrat într-o stare de inconştienţă iar când şi-a revenit, după câteva ore, a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut.