Rică Răducanu i-a rupt coastele Corinei Chiriac. Întâmplări amuzante cu fostul mare portar

Fostul mare portar Rică Răducanu a cochetat de-a lungul vremii şi cu teatrul, el povestind pentru ziarulring.ro câteva dintre pățaniile sale alături de marii noștri actori.

21 mart. 2017, 12:44
Rică Răducanu i-a rupt coastele Corinei Chiriac. Întâmplări amuzante cu fostul mare portar

Eu sunt  prieten cu toți actorii, cu Dichiseanu și cu toți ăștia vechi. Mă duceam mereu pe stadioane cu ei. Eu am stat mult printre artiști după ce m-am lăsat de fotbal. Jucam și fotbal împreună. Ieșeam la mișcare și apoi la șpriț. Bibanu (n.r. – Dem Rădulescu) și Bănică (n.r. – Ștefan Bănică senior) erau atacanți. Eu stăteam în față, nu în poartă, și le dădeam pase de gol. În poartă era Jean (n.r. – Jean Constantin).

Eu îl căutam cu pase de obicei pe nea Fane pentru că era rapidist de-al nostru. Și Fane dădea goluri, iar Bibanu se oftica și striga: «Țigane, numai între voi jucați? Mie nu  mi-ai dat o minge!» Era șucărit mereu după meciuri pe mine că nu-i dau pase. Eram cu toți actorii mari acolo. Îți dai seama că Stela Popescu era arbitru. Venea și Corina Chiriac cu noi. Era tot arbitru. Am luat-o odată în brațe că n-a fluierat bine și i-am rupt coastele”, a povestit, pentru ziarulring.ro, Rică Răducanu.

După ce s-a lăsat de fotbal, fostul portar a cochetat cu cinematografia. „După meciuri ieșeam la șpriț. Dinică (n.r. – Gheorghe Dinică) era cel mai șprițangiu dintre toți. Ne băga sub masă nea George. Eram odată la Piatra Neamț, filmam pentru «Totul pentru fotbal». Și eram pe niște balcoane la înălțime și nea George Dinică era luat un pic. M-a pus nea Blaier (n.r. – regizorul Andrei Blaier) să îl țin de picioare să nu cadă dracu` de la înălțime”, a mai spus cel poreclit Tamango.