Rise Project: Noi imagini cu directorii Tel Drum la vila de vacanţă din Brazilia, găsite în valiza Teleorman Leaks

Noi dezvăluiri din valiza Teleorman Leaks. Rise Project publică noi fotografii şi filmuleţe din vacanţele petrecute de şefii Tel Drum la vila de vacanţă din Brazilia. Informaţiile ataşate fişierelor arată că în 2014 Petre Pitiş, directorul Tel Drum, s-a aflat în Brazilia în acelaşi timp cu Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
29 nov. 2018, 09:07

Petre Pitiș apare în poze la bustul gol, cu ochelari de soare, în curtea vilei de lux din Cumbuco, Brazilia – cumpărată cu bani aduși de Mugurel Gheorghiaș, acționar al Tel Drum SA – vilă unde și-au petrecut și Liviu Dragnea și fosta sa secretară, Irina Tănase, vacanțele.

Metadatele fişierelor foto publicate de Rise Project arată că pozele au fost făcute pe 17 iulie 2014, dată la care și Liviu Dragnea, Irina Tănase și Mugurel Gheorghiaș se aflau în Brazilia.

Liviu Dragnea a negat permanent că ar avea vreo legătură cu Petre Pitiş şi cu afacerea Tel Drum. Liviu Dragnea spunea recent că nu s-a mai văzut sau nu a mai vorbit cu Petre Pitiş de „peste 10-15 ani”. Documentele publicate de Rise Project vin să-l contrazică din nou, după ce s-a dovedit că cei doi au fost împreună şi la vânătoare.

Citeşte AICI integral materialul Rise Project.