Risipă din banii publici. Două MILIOANE de euro aruncaţi pe o scenă rotativă, la Slobozia

Autorităţile locale din Slobozia au irosit două milioane de euro pe o scenă rotativă. Primăria se laudă că scena se poate transforma în arenă romană, sală de teatru veneţian sau ring de box.

22 mart. 2014, 07:33
Risipă din banii publici. Două MILIOANE de euro aruncaţi pe o scenă rotativă, la Slobozia

Sala de spectacole cu geometrie variabilă, care va fi unică în România, are o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi, 8 cabine pentru actori şi o capacitate de 280 de locuri.

Potrivit România TV, piesa de rezistenţă o reprezintă însă scena culisantă, care în funcţie de tipul spectacolului se poate transforma în arenă romană, în teatru veneţian sau în ring de box.

Citeşte şi Din lipsă de bani, în spitalul din Slobozia, pâinea pentru pacienţi se prepară chiar în unitatea medicală

Construcţia sălii a început în urmă cu 17 ani, însă din cauza lipsei banilor, dar şi pnetru că soluţia tehnică iniţială nu a mai corespuns cu noile reglemntări în domeniu, lucrările au fost oprite timp de mai mulţi ani.

Deşi în Slobozia există încă trei săli de spectacole, conducerea Consiliului Judeţean spune că acestea nu sunt suficiente pentru emanciparea culturală a ialomiţenilor. Sala de spectacole va costa bugetul local aproape două milioane de euro şi va fi finalizată în toamna acestui an.

Citeşte şi Milioane de lei aruncate. Lucrările la bazinul olimpic din Slobozia, abandonate pentru că proiectul era greşit