Ritual EXTREM de înfrumuseţare: O femeie îşi pune melci vii pe faţă şi gât FOTO

O bunică a găsit o modalitate cel puţin bizară să evite să dea banii pe creme scumpe - ea lasă melci vii să meargă pe faţa şi gâtul ei şi susţine că asta îi menţine tenul tânăr.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 17:10

Edith Pangle, în vârstă de 62 de ani, din Cape Town, Africa de Sud, susţine că și-a menținut aspectul tineresc lăsând moluștele să treacă peste pielea ei timp de cel puțin 15 de minute în fiecare săptămână. Ea sta pe spate și rămâne nemişcată în timp ce creaturile lasă o dâră de mucus pe pielea ei.

Ea are nevoie apoi doar de o spălare rapidă cu apă rece, înainte ca rutina de înfrumuseţare să fie completă.

Bunicuţei i-a venit ideea acestui tratament ciudat după ce a văzut reclame pentru creme faciale de lux cu extracte din secreţiile lăsate de creaturile de la ea din grădină.

Dar, în loc să dea banii pe produse scumpe, Edith Pangle colectează pur şi simplu melci din gradina din spate și le permite să meargă pe pielea de pe mâini, faţă şi gât.

„Las melcii se târască pe fața, gâtul și mâinile mele. Odată ce o femeie ajunge la o anumită vârstă trebuie să aibă grijă de pielea ei, iar acest lucru mă costă nimic”, a declarat Edith, potrivit DailyMail.