Ritual ÎNFRICOŞĂTOR. O adolescentă a trecut prin CHINURILE IADULUI, după ce a fost considerată POSEDATĂ

O fată în vârstă de 19 ani a fost ţintuită pe o cruce şi ţinută acolo timp de şapte zile, în timpul unui ritual de exorcizare, prietenul său crezând că este posedată de diavol. În tot acest timp ea a fost bătută şi i s-a dat să bea apă şi ulei.

09 oct. 2013, 08:49
Ritual ÎNFRICOŞĂTOR. O adolescentă a trecut prin CHINURILE IADULUI, după ce a fost considerată POSEDATĂ

O tânără despre care prietenul său spunea că este posedată de diavol a fost supusă unui violent ritual de exorcizare de către patru extremişti religioşi, care vor fi judecaţi de un tribunal din Franţa. Trei bărbaţi şi o femeie, care fac parte din Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, sunt acuzaţi de răpire şi tortură faţă de adolescenta în vârstă de 19 ani.

Ea a fost găsită de poliţişti, zbătându-se între viaţă şi moarte, într-un apartament dintr-o suburbie a Parisului, la Grigny. Fata, al cărei nume este Antoinette, a fost ţinută timp de şapte zile răstignită pe cruce, cei care au crucificat-o crezând câ în acest fel o vor scăpa de diavol. În acelaşi timp ei o băteau în mod regulat, iar pentru a o menţine în viaţă îi dădeau să bea ulei de gătit şi apă în mici cantităţi.

Inculpatul principal în acest caz este Eric Deron, fostul iubit al fetei, despre care se crede că a fost cel care a instigat la această acţiune. El este judecat împreună cu mama sa, Lise-Michelle Babin, şi alţi doi bărbaţi.

Eric Deron a declarat în faţa judecătorilor că era convins că prietena sa este posedată după ce a aceasta „a sărit pe el”, în timp ce striga cuvinte de neînţeles. Totodată, avocatul său susţine că victima împărtăşea convingerile religioase ale iubitului său şi a fost de acord cu exorcizarea.