Ritualuri de frumuseţe rapide

Toate revistele pentru femei îţi prezintă ritualuri de frumuseţe care mai de care mai complicate şi mai solicitante. E drept, din când în când e plăcut să îţi petreci o mare parte din zi ocupându-te de tine. Dar ce te faci dacă eşti mereu pe fugă şi nu ai timp să stai cu orele în baie sau la oglinda? Aplici câteva ritualuri de frumuseţe rapide pentru fete grăbite, ca să fii mereu îngrijită.

15 oct. 2014, 06:37
Ritualuri de frumuseţe rapide

Un pahar cu apa dimineata

Pare un gest lipsit de importanta, dar un pahar cu apa dimineata, pe stomacul gol, iti va da o stralucire speciala chipului. Asta pentru ca celulele pileii vor fi hidratate din interior, organismul va fi curatat, iar toxinele vor fi eliminate. Pentru un efect anti-age, incearca sa diluezi suc de lamaie in apa.

Citeşte şi GREŞELI de frumuseţe care te îmbătrânesc

Demachiantul care nu necesita clatire

Uita de servetele demachiante, care distrug filmul hidrolipid al pielii. Dimineata curata fata cu un disc demachiant impregnat in apa sau, si mai bine, cu un gel micelar. Acest produs minune curata, demachiaza si improspateaza tenul, gratie actiunii micelelor, care indeparteaza impuritatile fara a agresa. Nu mai ai nevoie de apa tonica sau de apa florala, ca sa termini procesul de curatare a fetei.

Uleiul de jojoba hidrateaza si repara pielea

Uleiul de jojoba inlocuieste perfect crema de zi si serul. Il poti gasi in magazinele naturiste sau pe internet.

Citeste articol integral pe CuradeMiere.ro.