Robbie Williams, implicat într-un accident rutier în Capitală

Robbie Williams a fost implicat într-un accident rutier în Bucureşti chiar înainte de megaconcert. Maşina artistului a lovit un alt automobil, cu câteva ore înainte de spectacol, când se îndrepta spre Piaţa Constituţiei. Ca să scape de birocraţie, Williams i-a oferit bilete VIP colegului de trafic. Totul a fost povestit pe un site de socializare chiar de victima cântăreţului.

18 iul. 2015, 15:16
Robbie Williams, implicat într-un accident rutier în Capitală

Robbie Williams s-a plimbat vineri seara prin Bucureşti, fiind pe scaunul din dreapta a maşinii sale de lux, chiar înainte de show-ul incendiar din Piaţa Constituţiei. Garda de corp a cântăreţului era la volan, iar pe Calea Victoriei a lovit o altă maşină.

Să te acroşeze în trafic garda de corp a lui Robbie Williams, cu el în dreapta, bineînţeles, şi să primeşti invitaţii la „diamond” în semn de „constatare amiabilă”… De fapt asta înseamnă să fii mafiot!„, a scris pe Facebook chiar persoana care se afla la volanul maşinii lovită de automobilul artistului.

Citeşte şi Concert Robbie Williams: Spectacol de excepţie, organizare proastă: „Să vă fie ruşine!”

Coincidenţa face ca acesta să fie tot un artist, un fost component din trupa Sistem.

Peste 60.000 de fani au participat vineri la cel mai mare spectacol din România, din acest an. Cântăreţul britanic a fost într-o formă de zile mari. A fost surprins şi încântat să afle că are atâţia fani în România. Oamenii au fost însă revoltaţi de organizarea concertului.

Citeşte şi CONCERT ROBBIE WILLIAMS: Câţi bani primeşte Robbie Williams pentru concertul din Bucureşti