Robert Cazanciuc: N-am primit niciun fax de la PSD în care să mi se spună ce să fac sau să nu

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a spus vineri, referitor la declaraţia sa în care arăta că PSD i-a cerut să îi susţină pe procurorii DNA în activitatea acestora, că nu a primit un fax de la partid în care să i se spună ce să facă şi ce nu.

24 oct. 2014, 10:05
Robert Cazanciuc: N-am primit niciun fax de la PSD în care să mi se spună ce să fac sau să nu

Întrebat despre declaraţia pe care a făcut-o recent potrivit căreia PSD i-a cerut că susţină DNA, ministrul Justiţiei a precizat: ‘Acum să nu credeţi că eu am făcut o cerere la partid sau partidul mi-a trimis mie un fax în care să-mi spună să fac sau să nu fac anumite lucruri, discutăm de o susţinere politică exprimată, cred, de toate partidele politice de-a lungul timpului pentru Justiţie‘, scrie Agerpres.

El a subliniat că sprijinul este dintotdeauna pentru reforma în Justiţie.

Robert Cazanciuc: PSD mi-a cerut să susţin DNA

Cazanciuc afirmase joi, la Botoşani, că DNA este ‘o instituţie performantă’, iar din partea PSD i s-a cerut să îi susţină pe procurorii DNA în desfăşurarea activităţii lor.

‘Partidul mi-a cerut să susţin DNA şi am acordat resursele de care a avut nevoie şi în materie umană, şi în materie normativă în aşa fel încât să rămână o instituţie performantă. Atât timp cât lucrurile merg bine, nu are rost să le schimbăm’, a declarat joi ministrul.

El adăuga că ‘acţiunile procurorilor DNA sunt direct legate de acţiunile celor care încalcă legea’.