Robert Negoiţă CANDIDEAZĂ la şefia PSD: „Pe Dragnea nu-l deranjează” VIDEO

Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă a anunţat, marţi, că va candida la şefia PSD. Este al treilea nume care intră în cursa pentru funcţie de preşedinte, după ce un anunţ similiar a fost făcut şi de Şerban Nicolae şi Daniel Savu. Liviu Dragnea nu şi-a comunicat încă oficial intenţia de a candida.

22 sept. 2015, 11:28
Robert Negoiţă CANDIDEAZĂ la şefia PSD: „Pe Dragnea nu-l deranjează” VIDEO

Robert Negoiţă a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că este decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD şi că a discutat acest subiect şi cu Liviu Dragnea, pe care „nu-l deranjează” acest lucru.

Este un moment important pentru Romania, un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din Romania care este la putere, al caruit prim ministru este intr-o situatie delicata. Premierul a avut prima infatisare, luni, intr-un dosar penal. Presedintele interimar al PSD este condamnat in prima instanta, iar peste cateva zile avem alegeri. Cred ca este nevoie de multa responsabilitate. Oamenii se asteapta de la noi la maturitate. PSD a aratat de fiecare data maturitate.

In consecinta, doar in momentele grele se vad cei care au deterimare, cei care au curaj si dorinta de a ajuta la iesirea din impas. Nu ne putem permite actiuni sau optiuni riscante. In consecinta, da, sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri in Comitetul Executiv„, a declarat Robert Negoiţă.

Negoiţă le-a spus jurnaliştilor că a discutat cu preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea despre candidatura sa.

Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o„, a conchis acesta.

Negoiţă a precizat că încă nu a avut timp să-şi depună candidatura, dar o va face în zilele următoare.

CITEŞTE ŞI: Robert Negoiţă, ales preşedinte la PSD Bucureşti