Robert Pattinson îşi vinde casa în care a locuit cu Kristen Stewart. Cum arăta cuibuşorul lor FOTO

Robert Pattinson a întors definitiv pagina poveştii de dragoste cu Kristen Stewart: actorul a scos la vânzare în care au locuit împreună, cu 6,75 milioane de dolari.

29 oct. 2013, 16:07
Robert Pattinson îşi vinde casa în care a locuit cu Kristen Stewart. Cum arăta cuibuşorul lor FOTO

Casa lui Robert Pattinson din Los Feliz (Los Angeles) are trei camere şi tot atâtea băi, o bucătărie funcţională, o sufragerie şi un salon de iarnă cu şemineu. În oraşul în care, practic, este cald tot anul, exteriorul este bine exploatat, casa având grădină şi o mică piscină, scrie Agerpres.

Actorul britanic a cumpărat casa de la baschetbalistul Kareem-Abdul Kjabbar cu 6,275 milioane de dolari şi a petrecut în ea o perioadă frumoasă alături de Kristen Stewart, pe care a întâlnit-o la filmările pentru Twilight. Frumoasa lor poveste s-a transformat însă în coşmar odată cu apariţia în US Weekly a unor fotografii compromiţătoare cu tânăra actriţă şi Rupert Sanders, regizorul filmului ‘Albă ca Zăpada şi vânătorul’. Cum Pattinson şi Stewart s-au despărţit în luna mai, actorul preferă să se despartă şi de casa ‘în care sunt prea multe amintiri’.