Robert Turcescu anunţă că va reprezenta Constanţa din Parlament: Privesc noua etapă cu responsabilitate şi îngrijorare

Candidatul PMP din Constanţa Robert Turcescu anunţă pe Facebook că a obţinut un mandat de deputat şi spune că priveşte noua etapă din viaţa sa "cu responsabilitate", dar şi cu "îngrijorare", având în vedere rezultatul alegerilor la nivel naţional.

12 dec. 2016, 11:10
Robert Turcescu anunţă că va reprezenta Constanţa din Parlament: Privesc noua etapă cu responsabilitate şi îngrijorare

„În următorii ani voi reprezenta judeţul Constanţa în Camera Deputaţilor. Privesc această nouă etapă din viaţa mea cu responsabilitate, dar şi cu multă îngrijorare având în vedere rezultatul alegerilor la nivel naţional. Mai mult ca oricând e vremea să strângem rândurile şi să rămânem uniţi”, scrie Turcescu.

El le mulţumeşte constănţenilor pentru votul lor, dar şi liderilor partidului, Traian Băsescu şi Dorel Onaca. „Ştiu că e multă derută în societatea românească în legătură cu votul de ieri. Dar vă asigur că în anii ce vor veni vă veţi convinge că PMP luptă pentru România. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine!”, mai scrie Turcescu.

PSD a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Constanţa, cu peste 41% din voturi atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, având un scor aproape dublu faţă de PNL, potrivit rezultatelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Astfel, la Senat PSD obţine 41,86% din voturi, urmat de PNL cu 22,45%, USR – 10,68%, PMP – 9,65% şi ALDE – 5,26%. La Camera Deputaţilor, PSD are 41,33%, PNL – 20,8%, USR – 10,77%, PMP – 9,76% şi ALDE – 5,47%.

Conform rezultatelor parţiale anunţate de BEC, la nivel naţional, PMP a obţinut 5,23% din voturi la Camera Deputaţilor şi 5,52% la Senat.