ROBERT TURCESCU, prima reacţie după sesizarea depusă la Parchet de Ilie Năstase şi Mădălin Voicu VIDEO

Robert Turcescu a declarat vineri, în exclusivitate pentru România TV, că nu ştie nimic de demersul parlamentarilor Ilie Năstase şi Mădălin Voicu de la Parchetul Gneral, spunând că nu s-a uitat la televizor. Fostul realizator TV a arătat  însă că este dreptul celor doi să judece cum cred ei de cuviinţă gestul pe care el l-a făcut de a se autodeconspira ca ofiţer acoperit.

26 sept. 2014, 12:06
ROBERT TURCESCU, prima reacţie după sesizarea depusă la Parchet de Ilie Năstase şi Mădălin Voicu VIDEO

„Fiecare judecă în felul în care crede el de cuviinţă. Nu ştiu nimic de demersurile lor. Să acţioneze aşa cum cred ei de cuviinţă, e judecata lor, eu am avut ce am avut de spus. Tot ceea ce mai am de spus voi spune în faţa unui judecător”, a fost prima reacţie al lui Robert Turcescu, pentru România TV.

„Dacă este judecata lor, au tot dreptul să fie nemulţumiţi, să fie în felul în care sunt. Eu nu îi judec în momentul de faţă dacă sunt într-o parte sau alta cu judecata lor. Este dreptul lor de a judeca în felul acesta„, a mai spus Turcescu.

În ceea ce îl priveşte pe Ilie Năstase, fostul realizator TV a arătat că a avut „şi relaţii bune şi relaţii mai puţin bune” cu acesta.

„În ultimii ani, după scandalul cu Nadia Comăneci, au mai fost mici contre, dar nimic…. Nu îl judec pe Ilie Năstase pentru felul cum gândeşte, dacă gândeşte aşa cum spui tu în momentul de faţă”, a precizat Turcescu.

Ce am avut de spus am spus, pentru opinia publică, ce am avut de arătat pentru opinia publică am arătat. În momentul de faţă sunt dispus să stau în faţa unui judecător care să decidă dacă lucrurile pe care le-am spus sunt reale sau nu, dacă trebuie judecată sau nu. Asta nu mai e decizia mea„, a reluat Turcescu mesajul post-deconspirare.

Pe de altă parte, Turcescu a spus că nu a fost contactat, până la acest moment, de niciun reprezentant al instituţiilor statului.

Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au depus la Parchet O SESIZARE în cazul ROBERT TURCESCU

Sunt acasă… am vrut să culeg via, dar plouă. Ne ducem să ne vedem de treburile şi de viaţa noastră, ne întoarcem, nu fugim nicăieri. Aşa cum voi ştiţi unde sunt, aşa toată lumea ştie unde sunt”, a declarat jurnalistul.

Întrebat dacă se va întoarce în presă pe viitor, Turcescu a răspuns:  „Dumnezeu zâmbeşte când ne facem planuri de viitor. Eu zic să lăsăm lucrurile să vedem ce se întâmplă pe mai departe. Sunt convins că toate lucrurile se vor aranja într-un fel sau altul. Nu ştiu dacă îmi doresc lucrul acesta (n.red. – să continue în presă) pentru că nu ştiu ce simt acum, dar sunt convins că, la un moment dat, îmi voi da seama care este drumul în viaţă. Dacă nu o fi presă, o fi la sapă. Mă duc să dau cu sapa la pământul părinţilor”.

PLÂNGERE PENALĂ pentru „ofiţerul” Robert Turcescu VIDEO

Senatorul PC Ilie Năstase şi deputatul PSD Mădălin Voicu au depus vineri, la Parchetul General, o sesizare în cazul lui Robert Turcescu, în urma autodeconspirării acestuia că a fost ofiţer acoperit. Cu o zi în urmă, Năstase anunţase că intenţionează să facă plângere penală, explicând că declaraţiile lui Turcescu aduc atingere siguranţei naţionale, iar jurnalistul îi jigneşte pe ofiţerii sub acoperire.