Robert Turcescu, salariu de 14.000 de euro

Deputatul PSD Sebastian Ghiță, patronul postului România Tv, a confirmat pentru DC News că au avut loc negocieri cu Robert Turcescu, în prezent la B1 Tv.

27 ian. 2014, 14:03
Robert Turcescu, salariu de 14.000 de euro

„Am auzit că directorii postului RTV negociază cu Robert Turcescu, ne-a declarat Sebastian Ghiță. S-a aflat în piață că Turcescu are discuții cu Sorin Oancea, plecând de la raportul dintre costuri și audiență. Evident că RTV poate fi interesată de o colaborare cu Turcescu, dacă pleacă de la B1, dar se pune, ca în orice bussines, problema costurilor”.

Robert Turcescu nu a negat discuțiile cu managerii postului concurent. „Am oferte din toate zonele media. Au fost o grămadă de propuneri, inclusiv de la RTV. Am avut discuții cu mai toate posturile, fiindcă se știa că îmi expiră contractul”. Robert Turcescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informațiile care circulă în piața media, potrivit cărora ar primi 14.000 de euro, lunar, de la B1 Tv. „Nu sunt angajatul B1, am un contract pentru a realiza o emisiune, a răspuns Turcescu. Contractul are clauze de confidențialitate. Oricum, în acest moment nu se pune problema plecării de la B1. Am un contract nou, de la începutul sezonului. Sunt la B1 Tv, conform contractului”.