Cântăreaţă de muzică populară, BĂTUTĂ de cinci luptători MMA. Unul dintre agresori este POLIŢIST

Roberta Opre, cântăreață de muzică populară, împreună cu soțul ei, Ionuț Miclăuș, au ajuns la urgențe după ce au fost agresați de cinci luptări MMA. Incidentul s-a petrecut joi, în London Pub, un club din Bistriţa.

05 ian. 2018, 10:58

Cântăreaţa de muzică populară Roberta Opre şi soțul ei se aflau în London Pub. Cei doi au ieșit afară, iar când au intrat din nou în local, masa acestora era ocupată de cinci luptători MMA. Cântăreața susține că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați (geanta, geacă) îi aparțin, moment în care au început amenințările din partea bărbaților: „Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”.

BĂTAIE cu scaune la un restaurant în noaptea de Revelion. Mascaţii au intervenit de urgenţă VIDEO

După o altă serie de amenințări și jigniri, Tudor Prian și George Prian i-au tras ușor spre ieșire din local pe cei doi tineri, iar Ionuț Miclăuş s-a ales cu un pumn. Afară, Tudor Prian, care este și polițist, a continuat amenințările spunându-i lui Ionuț Miclăuş că-l va taxa și va plăti grav, iar George Prian a început să-l lovească pe acesta, provocându-i răni grave. Roberta Opre a fost amenințată cu moartea și s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar în cap, iar Tudor Prian i-a dat un pumn, tânăra rămânând inconștientă, scrie Gazeta de Bistriţa.

Imaginile care au scandalizat internetul: un luptător îşi loveşte fiica în vârstă de 8 ani VIDEO

Cei doi tineri s-au prezentat la urgențe, fiind răniți foarte grav, iar cariera Robertei Opre va fi afectată pentru că din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.