ROBIN WILLIAMS A MURIT. Scrisoarea de ADIO care spune totul despre SINUCIDEREA marelui actor

Moartea lui Robin Williams a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia este devastată de durere, la fel şi cei care l-au cunoscut îndeaproape. Printre ei, şi Dan Spencer, scriitor şi soţul asistentei personale a actorului, care a postat pe Facebook, la scurt timp după decesul artistului, un mesaj cutremurător, o parabolă menită să spună povestea lui Robin Williams şi a luptei sale cu depresia care l-a împins pe marginea prăpastiei şi, finalmente, dincolo de ea.

RomaniaTV.net
14 aug. 2014, 10:29
ROBIN WILLIAMS A MURIT. Scrisoarea de ADIO care spune totul despre SINUCIDEREA marelui actor

Robin Williams a fost găsit mort chiar de asistenta sa personală, Rebecca Erwin Spencer, care îi era şi o bună prietenă. Ea a fost cea care a sunat la 911 pentru a anunţa că talentatul şi iubitul actor de comedie era în camera lui spânzurat şi fără suflare. Dincolo de colaborarea profesională, Rebecca i-a fost lui Robin Williams şi o bună prietenă, la fel şi soţul ei, scriitorul Dan Spencer. Acesta a postat pe Facebook un mesaj emoţionant de rămas bun, în care explică şi cât de grea a fost pentru Robin lupta cu problemele şi, poate, de ce a ales să plece astfel dintr-o lume în care, cu cât era înconjurat de mai mulţi oameni, cu atât se simţea cu atât mai singur.

Iată emoţionanta SCRISOARE DE ADIO:

„Când era un băieţel, stătea singur în camera sa, cu soldăţeii lui de jucărie, în timp ce părinţii lui plecau în călătorii de afaceri. Vă puteţi imagina cum mama şi tata îi s să fie cuminte ca un soldăţel cât timp ei aveau să fie plecaţi. Apoi a fost lăsat să se joace cu prietenii lui, care erau mici oameni ai armatei. Când părinţii se întorceau, el primea un cadou, drept răsplată pentru că a fost cuminte. Poate mai mulţi soldăţei pentru colecţia lui.

Acele jucării au rămas cu el toată viaţa şi adesea stăteau la loc de cinste, pe etajere special amenajate pentru asta.

Detalii ULUITOARE despre moartea lui Robin Williams. Ce s-a întâmplat în casa actorului înainte să se sinucidă

A descoperit jocurile video, shooter-ele pe computer şi apoi pe Xbox. Numeşte orice joc, nu contează cât de obscur, iar el sigur îl avea. S-a jucat cu soldăţeii chiar şi la 62 de ani.

Aveam o expresie pentru aviditatea sa pentru jocuri. Spuneam că este acolo „salvând lumea”.

Apoi s-a dus în locuri periculoase ca Afganistan şi Irak, în zone de război, pentru a amuza trupele, solcaţii. Poate a fost felul lui de a-şi răsplăti prietenii din copilărie.

Robin Williams şi-a descărcat sufletul în faţa unui român. Vezi ce spunea marele actor în urma cu puţin timp

Aceia dintre noi care am avut norocul să-i fie în preajmă ne-am văzut eroul cucerind lumea. I-am fost alături în călătorii în jurul lumii. Şi îi omora pe toţi! Îi măcelărea! Ce victorii măreţe! Ce experienţe teribvile! O făcea prin râs, iubire şi bunătate! Aşa a reuşit să salveze lumea!

Cu trecerea anilor, eroul nostru a găsit o nouă dragoste, care ştiam că îl va conduce până la capătul curcubeululi. După decenii de luptă, se întrezărea deja un final fericit.

Dar ultima sa bătăie a fost dureros de urmărit. O, dacă aţi fi putut vedea lupta care se ducea în interiorul lui. V-ar fi făcut inima să se oprească. Noi am luptat alături de el, dar a fost înfrânt.

Robin Williams, SINUCIDERE PLĂNUITĂ cu mult timp înainte? COINCIDENŢE MACABRE legate de moartea actorului

Acum eroul nostru a depus armele. Şi-a luat adio de la soldaţii lui. Ultima bătălie s-a încheiat.

În sfârşit, băieţelul acela singuratic şi-a găsit liniştea”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT după ce s-a spânzurat cu o curea. În urma investigaţiilor, autorităţile au oferit presei primele informaţii. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Tiburon, California, iar vestea a şocat întreaga lume, mai ales că prima variantă este aceea că îndrăgitul actor de comedie a ales un mod dramatic de a părăsi lumea, punându-şi capăt zilelor.

Robin Williams a murit prin ASFIXIERE, au spus legiştii. Potrivit autorităţilor, el a fost găsit în propriul dormitor, îmbrăcat, într-o poziţie de „şezând” cu o curea în jurul gâtului. Unul dintre capetele curelei era atârnat de uşa unui dulap. Actorul a fost găsit chiar de asistenta sa personală, care a fost obligată să spargă uşa dormitorului după ce actorul nu a răspuns atunci când a fost strigat. Ulterior, aceasta a apelat poliţia. Mai mult, investigatorii au găsit câteva tăieturi superficiale pe încheietura stângă a mâinii decedatului, alături de un cuţit de buzunar aflat în apropierea cadavrului. De asemenea, încă nu s-a găsit un bilet de rămas bun. În acelaşi timp, urmează să fie eliberat un raport toxicologic în câteva săptămâni, potrivit USA Today.

Robin Williams, CLOVNUL trist de la Hollywood

Poliţia a fost anunţată la ora locală 11.55 a.m., luni, privind faptul că un bărbat a fost găsit inconştient în locuinţa din Tiburon. Decesul a fost pronunţat la ora locală 12.02. Ultima oară fusese văzut în viaţă pe 10 august, la ora 10.p.m.

EMOŢIONANT: Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram

Decesul lui Robin Williams a fost confirmat de familie, care a cerut discreţie, respectarea vieţii private şi şi-a exprimat speranţa că în perioada următoare nu se va pune atât de mult accent pe moartea actorului, ci pe felul în care a trăit şi şi-a făcut meseria.

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”

Există informaţii care spun că Robin Williams suferea de depresie şi că era dependent de alcool şi de droguri. La sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980 el a fost dependent de cocaină, dar a reuşit să scape de această problemă.

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Încă trei filme cu îndrăgitul actor urmează să apară. Vezi când vor fi lansate

Robin Williams a murit. Nadia Comăneci îi ura „La mulţi ani!” în urmă cu câteva săptămâni

Barack Obama, mesaj EMOŢIONANT după moartea lui Robin Williams