Rodica Popescu Bitănescu: „Am rupt şi pozele de la nuntă”

Rodica Popescu Bitănescu a vorbit despre trecut şi a dezvăluit informaţii pe care puţini le ştiau. Îndrăgita actriţă a mărturisit în cadrul unei emisiuni care este motivul pentru care a rupt pozele de acasă.

25 mai 2017, 15:39
Rodica Popescu Bitănescu: „Am rupt şi pozele de la nuntă”

Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit motivul pentru care nu suportă fotografiile. De asemenea, a spus că a rupt chiar și pozele de la nuntă.

„Voi ştiţi cum trece viaţa actorului? Atâţia ani! Viaţa noastră este efemeră. (…) Am rupt multe poze. Mai am câte una de aşa, o dată la cinci ani. În general mie fotografiile îmi fac rău. Sunt amintiri şi frumoase şi urâte! Sunt oameni care îşi fac albume. Am rupt şi pozele de la nuntă. Doar n-o să stau toată viaţa în trecut să mă uit la ce a fost. Mie dacă îmi spune cineva să îmi arate o poză, mai bine îmi dă una în cap. Nu îmi place să fac poze, decât foarte rar. Ce să fac cu atâtea poze?”, a spus Rodica Popescu Bitănescu în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.ro.

De asemenea, soțul actriței a vorbit și despre reacția pe care a avut-o atunci când a cerut-o în căsătorie. „Când am cerut-o în căsătorie Rodica a fost destul de rapidă şi nu m-a lăsat să stau foarte mult timp în genunchi”, a spus Mircea, soțul rodicăi Popescu Bitănescu.

Citeşte şi Stela Popescu suferă de o boală de care nu ştia nimeni. A dezvăluit totul în cartea sa de bucate