ROLAND GARROS 2015. Begu, Dulgheru, Niculescu şi Mitu joacă luni în turul I. Programul celor patru românce

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a obţinut duminică calificarea în turul doi la Internaţionalele de Tenis ale Franţei, dar celelalte patru românce aflate pe tabloul principal, Irina Begu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu încearcă luni să treacă de runda inaugurală.

24 mai 2015, 19:35
ROLAND GARROS 2015. Begu, Dulgheru, Niculescu şi Mitu joacă luni în turul I. Programul celor patru românce

ROLAND GARROS 2015. Dintre românce, Monica Niculescu are cea mai grea misiune în primul tur la Roland Garros, ea urmând s-o întâlnească pe a 8-a jucătoare a lumii, Carla Suarez Navarro, jucătoare a cărei ultimă victorie a fost în faţa Simonei Halep, la Roma. Monica Niculescu şi Carla Suarez Navarro joacă luni pe terenul 1 de la Roland Garros, în primulo meci, de la ora 12.00.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015. Simona Halep se teme de adversara din turul II: Am amintiri urâte!

Tot în primul meci al zilei, de la ora 12.00, va juca Alexandra Dulgheru, pe terenul 16, împotriva americancei Nicole Gibbs.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015, s-au tras la sorţi meciurile. Ce adversare au Halep, Begu, Dulgheru şi Niculescu

Pe de altă parte, în ultimul meci al zilei, dar pe terenul 3, va juca Andreea Mitu, a cărei adversarp va fi franţuzoaica Alize Lim, beneficiară a unui wild card. Se estimează că meciul nu va începe mai devreme de ora 19.00.

Ceva mai devreme, de la ora 16.00, ar urma să joace Irina Begu şi Bethanie Mattek-Sands, în cel de-al treilea meci de pe terenul 4. Înaintea acestui joc se vor mai disputa partidele Paula Kania – Mona Barthel şi Stefanie Voegele – Vitalia Diatcenko.