ROLAND GARROS 2015: Victoria Andreei Mitu, în presa internaţională: „Ce surpriză!”

ROLAND GARROS 2015. Victoria obţinută, sâmbătă, de Andreea Mitu în turul trei de la Roland Garros face înconjurul planetei. Jurnaliştii străini comentează în aceeaşi manieră rezultatul neaşteptat de la Paris, toţi declarându-se surprinşi de performanţa româncei.

30 mai 2015, 12:20
ROLAND GARROS 2015: Victoria Andreei Mitu, în presa internaţională: „Ce surpriză!”

ROLAND GARROS 2015. Cele mai importante reacţii ale presei internaţionale la victoria Andreei Mitu de la Roland Garros:

La debutul pe taboul principal de la Roland Garros, Andreea Mitu se califica in premiera in optimile de finala ale unui turneu de Grand Slam. A invins-o pe fosta campioana Schiavone cu scorul de 7-5, 6-4.„, noteaza site-ul oficial Roland Garros.

Avem o romanca in a doua saptamana de la Roland Garros, dat nu este cea la care va asteptati. Andreea Mitu a invins-o pe Francesca Schiavone cu scorul de 7-5, 6-4 si s-a calificat in optimi.„, potrivit Sports Illustrated.

Mitu: Ultima romanca ramasa in turneu. Ce surpriza!„, noteaza Tennis Now.

Roland Garros: Francesca Schiavone, invinsa de Mitu„, scrie TennisActu.

ROLAND GARROS 2015. Andreea Mitu a reusit o performanta fabuloasa in cursul zilei de sambata, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Andreea Mitu a izbucnit in plans dupa victoria fantastica de la Roland Garros.

In turul al treilea, Andreea Mitu a eliminat o fosta castigatoare de la Paris, este vorba despre Francesca Schiavone, impunandu-se in doua seturi, scor 7-5, 6-4. Este cea mai mare performanta din cariera sportivei in varsta de 23 de ani.

CITEŞTE ŞI: Andreea Mitu a izbucnit în plâns după victoria de la Roland Garros VIDEO