ROLAND GARROS 2018. Cine vine special să „tragă” adversarii pentru Simona Halep şi Rafael Nadal

ROLAND GARROS 2018. Tablourile principale de concurs pentru ediţia 2018 de la Roland Garros vor fi stabilite, joi, în cadrul unei ceremonii care începe la ora 19:45 în incinta grădinilor botanice de la Orangery.

24 mai 2018, 06:25
ROLAND GARROS 2018. Cine vine special să „tragă” adversarii pentru Simona Halep şi Rafael Nadal

ROLAND GARROS 2018. Principalii protagonişti ai momentului vor fi triplii campioni mondiali ai patinajului artistic, Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron. Francezii, medaliaţi cu argint la ediţia 2018 a Jocurilor Olimpice de la PyeogChang în proba de dans, vor ajuta la distribuirea capilor de serie pe tablouri.

ROLAND GARROS 2018. Simona Halep şi Rafael Nadal sunt principalii favoriţi. România are două jucătoare pe lista capilor de serie la simplu feminin – Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, alte patru sportive acceptate direct pe tabloul principal (Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Monica Niculescu) şi două jucătoare în cursa pentru depăşirea calificărilor (detalii AICI). La simplu masculin, România îl trimite în cursă pe Marius Copil.

ROLAND GARROS 2018. Turneul de la Roland Garros se va desfășura în perioada 21 mai-10 iunie. Simona Halep este principala favorită a întrecerii feminine, iar la masculin principalul favorit este Rafael Nadal.