Român de 23 de ani, mort într-un accident de circulaţie, în Italia

Un accident de circulație fatal a avut loc în regiunea Verona, Italia. Un tânăr motociclist și-a pierdut viața miercuri dimineață în localitatea Bussolengo. Incidentul s-a petrecut pe strada Molinara, pe sensul care duce de la Crocioni către centrul orașului, relatează corriere.it.

21 apr. 2018, 10:45

Românul George Ciuciur, de 23 de ani, a decedat în urma accidentului de motocicletă. Deşi paramedicii au fost chemaţi imediat, pentru tânărul român nu a mai fost nimic de făcut căci a murit pe loc.

Băiatul originar din Iaşi, un muncitor român care locuia la Nogarole Rocca, călătorea către centru și într-o intersecţie s-a ciocnit cu mașina din faţa sa.

Politiştii cred că nu este exclus ca victima să fi încercat să depășească pe dreapta un șir de vehicule de pe sensul său de mers.

George, după impactul cu mașina, a fost aruncat de pe șa și a căzut pe asfalt, lovindu-se violent la cap. Motocicleta scăpată de sub control a intrat pe cotrasens, unde a lovit o altă maşină.

Şoferii mașinilor nu au păţit nimic. Se presupune că victima intenţiona să ajungă la mama sa, care locuieşte în Bussolengo.