Român decedat în Filipine. Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l aduce acasă

O familie din Târgu Jiu este disperată după ce unicul fiu a decedat în Filipine. Ca să îl readucă acasă aceștia au nevoie de 10.000 de euro, o sumă extrem de mare pentru familia greu încercată.

22 feb. 2023, 12:39
Român decedat în Filipine. Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l aduce acasă
Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l aduce acasă

Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l aduce acasă. Alexandru Valentin Dănăcică a plecat în urmă cu mulți ani în Anglia pentru a-și crea un rost în viață. Acolo a întâlnit-o pe Lalilirose Dlorejomejos, o tânără filipineză cu care s-a căsătorit în anul 2020.

Citește și Un jucător de la un club sportiv din România a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirilor din Turcia. A decedat împreună cu copilul și soția gravidă

Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l aduce acasă

Cei doi erau extrem de fericiți și nu ratau nicio ocazie să își arate dragoste, însă din păcate, destinul lui Alexandru a fost frânt mult prea devreme.

Tânărul a murit subit în Filipine în timp ce se afla cu soția sa în vizită la rude.

Vestea morții lui Alexandru a picat ca un trăsnet peste familia sa din Târgu Jiu. Părinții tânărului sunt devastați de durere și nu le vine să creadă că și-au pierdut unicul copil.

Ca să îl aducă înapoi în țară, familia lui Alexandru are nevoie de 10.000 de euro, o sumă uriașă pe care nu și-o permite.

Acum, bieții oameni au lansat un apel disperat la oamenii cu suflet mare care vor să îi ajute să îl aducă acasă pe Alexandru pentru a fi îngropat creștinește.

„A plecat prea devreme, lăsând în urma numai tristețe și durere. Sincere Condoleanțe familiei.

Vă spun cu mare tristețe, a plecat dintre noi Dănăcică Alexandru Valentin, la o vârstă foarte tânără. Corpul neînsuflețit se află în Filipine. Repatrierea în România costă 10.000 euro. Părintii fac eforturi foarte mari pentru a-l aduce în țară și ne-am gândit că fiecare dintre voi care îl cunoașteți, dar și oameni cu suflet bun, puteți contribui cu cât vă lasă inima. Orice ajutor bănesc este binevenit. Vă las mai jos detaliile bancare ale tatălui, celor ce vă lasă inima să dați o mână de ajutor părinților să-și aducă unicul copil acasă. Să fiți binecuvântați, Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline tristețea cumplită a părinților! Iban-ul tatălui: RO53INGB0000999910917501. Nume: llarie Dănăcică“, este un mesaj postat pe Facebook.

Citește și Încă o moarte subită în România. Fostul șef din Poliție a fost găsit decedat în camera de hotel