Român din Marea Britanie, condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a încercat să violeze o femeie

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie. Anchetatorii îl consideră un infractor extrem de periculos, asta după ce a atacat violent şi a încercat apoi să violeze o femeie.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 09:19
Român din Marea Britanie, condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a încercat să violeze o femeie

Marian Avram, de 33 de ani, are condamnări anterioare pentru viol și tentativă de viol, fapte săvârșite în România. Potrivit deciziei instanței, Avram va ispăși minim opt ani de închisoare în Marea Britanie, după care va fi deportat pentru a-și continua pedeapsa în ţară.

Fapta pentru care a fost condamnat Marian Avram a avut loc în Hatfield, la începutul acestui an, fiind condamnat în august, după un proces care a ținut patru zile.

Pe 28 ianuarie, Avram a atacat o femeie pe stradă şi a târât-o în niște tufișuri, unde a încercat să o violeze. Victima a fost salvată în ultima clipă de doi trecători.

Avram a fost arestat pe 2 februarie, acuzat și reținut în aceeași zi. Pe numele lui există un mandat european de arestare în legătură cu un viol și o tentativă de viol comise în România și pentru care a primit cinci ani de închisoare.