Român, executat în stil mafiot în Olanda. Suspecţii oribilei crime sunt toţi români

Român executat în stil mafiot în Olanda! Bărbatul a fost victima unui numeros grup de atacatori, toţi români! Autorităţile olandeze au reţinut cinci bărbaţi de naţionalitate română, cu vârste cuprinse între 22 şi 54 de ani. De asemenea, anchetatorii au mai reţinut şi o româncă în vârstă de 18 ani. 

RomaniaTV.net
04 iul. 2017, 08:44
Român, executat în stil mafiot în Olanda. Suspecţii oribilei crime sunt toţi români

Suceveanul Florin Tabarcea, în vârstă de 38 de ani, a fost ucis săptămâna trecută pe teritoriul Olandei, fiind găsit împuşcat în cap, în apropierea unei locuinţe din oraşul Roosendaal. Cinci români cu vârste cuprinse între 22 şi 54 de ani au fost reţinuţi, ei fiind principalii suspecţi.

În dimineaţa zilei de 28 iunie 2017, în jurul orei 04.30, poliţiştii din oraşul olandez Roosendaal au primit un apel de urgenţă prin care se anunţa că pe o stradă din localitate ar fi luat foc un autoturism. Agenţii deplasaţi la faţa locului nu au găsit nicio maşină în flăcări, însă au descoperit pe o alee din zonă cadavrul unui bărbat, care avea să se dovedească că este Florin Tabarcea, un sucevean de 38 de ani. Acesta este originar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, fiind rezident în oraşul Roosendaal. El era mort, fiind împuşcat în cap. La mică distanţă se afla un autoturism Mercedes înmatriculat în Bulgaria, ce îi aparţinea lui Tabarcea, vehiculul fiind dus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

În casa din apropierea căreia a fost găsit împuşcat Florin Tabarcea se aflau cinci bărbaţi, toţi din România, o tânără de 18 ani, o minoră în vârstă de opt ani şi un bebeluş de doar şase luni de zile.

Cei cinci români cu vârste de 22, 26, 36, 48 şi 54 de ani au fost arestaţi preventiv, fiind consideraţi principalii suspecţi în omorârea lui Florin Tabarcea.