Român stabilit în Marea Britanie, subiect de presă internaţională. Gestul său a ORIPILAT O LUME ÎNTREAGĂ

Un român a oripilat o ţară întreagă cu gestul său. Astfel, el este acuzat de viol, după ce a agresat o bătrână în vârstă de 81 de ani, care povesteşte că ar fi fost atacată chiar în propriul pat.

28 nov. 2014, 13:55

Adrian Udrea, un bărbat de 39 de ani, a fost arestat după o femeie în vârstă de 81 de ani l-a acuzat de viol, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi PEDEAPSA primită de un BĂRBAT după ce şi-a transformat tatăl în MASĂ de TELEVIZOR FOTO

Intreg incidentul s-a petrecut în centrul de ingrijire pentru bătrâni, unde femeia era cazată, în Felixstowe, Sufflok, Marea Britanie. Poliţia a primit apelul ei de urgenţă la ora 2, în dimineaţa zilei de 28 septembrie. Alertaţi, oamenii au ajuns la adresa acesteia, pentru că la scurt timp să il identifice pe agresor ca fiind Adrian Udrea.

La două zile de la fapta sa, bărbatul a fost prins şi trimis în spatele gratiilor, fiind ulterior condamnat la 16 ani de închisoare.

Citeşte şi Timp de PATRU ANI s-a plâns de dureri de cap şi MIGRENE. Ce au găsit medicii în creierul lui este TERIBIL FOTO

Este inacceptabil ca o femeie de varsta dumneaei sa treaca prin moment atat de groaznic, de degradant, cu atat mai mult in propria locuinta. Este de neinteles. Telefonul prompt dat politiei si ajutorul de nepretuit pe care l-a oferit anchetatorilor au ajutat la gasirea rapida a vinovatului. Adrian Udrea se face responsabil de comportamentul sau brutal. Tuturor ne place sa credem ca suntem in siguranta in casele noastre si este cumplit sa te trezesti in camera cu un intrus care te violeaza si te jefuieste„, este de parere inspectorul Andy Smith, detectiv sef.