Româncă arestată după ce a înşelat un austriac cu 70.000 de euro

O româncă în vârstă de 20 de ani a fost reţinută de poliţişti şi trimisă în faţa instanţei, după ce autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pe numele ei. 

17 feb. 2016, 07:34
Româncă arestată după ce a înşelat un austriac cu 70.000 de euro

Femeia este acuzată că a înşelat un cetăţean austriac cu suma de aproape 70.000 de euro. I-a cerut aceşti bani cu promisiunea că se va căsători cu el, însă o dată ce i-a primit, l-a părăsit. Victima a reclamat-o autorităţilor din Austria.

Poliţiştii au reţinut o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Petroşani, pe numele căreia autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare.

“Tânăra este cercetată în această ţară pentru comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în dauna unui cetăţean  austriac. Suspecta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea emiterii ordonanţei de reţinere şi a demarării procedurilor necesare predării către statul austriac, pentru continuarea cercetărilor”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.