Româncă descoperită moartă în Italia. Copiii ei au aflat de la prietenă că trupul mamei a fost găsit între şinele de cale ferată

O femeie din Vaslui a fost găsită moartă, zilele trecute, între sinele de cale ferată din orasul Viareggio, Italia. Femeia în vârstă de 49 ani lucra de mulţi ani în străinătate şi nimeni nu ştie cum s-a întâmplat această tragedie. Copiii ei au aflat de la o prietenă că a murit şi acum încearcă să o aducă pe mama lor acasă. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 07:33
Româncă descoperită moartă în Italia. Copiii ei au aflat de la prietenă că trupul mamei a fost găsit între şinele de cale ferată

O dramă uriașă s-a abătut asupra unei familii din comuna Deleni, județul Vaslui! Plecată la muncă în Italia, Manuela Damian a avut parte de o moarte teribilă. Ea a fost găsită fără suflare între șinele de tren, iar carabinierii încearcă acum să afle cum s-a produs decesul. 

Potrivit vremeanoua.ro, femeia lucra în Italia ca „badantă”, adică îngrijitoare, de mai multi ani.

„Era plecată de vreo 12-13 ani. În ultimul timp, nu mai plecase, pentru că în urmã cu cinci ani a avut un accident. Nu am mai fost de mult timp la ea, nu stim exact cum s-a produs accidentul. Noi am aflat de la o prietenă de-a ei, s-a dus la ea, nu a găsit-o si a mers să o caute. Asa a aflat că a fost un accident feroviar si că a murit. Eu si fratele meu suntem singura familie pe care o mai are. Mâine seară (n.r. în seara aceasta) ajung în Italia, ne asteaptă Politia, vom merge să o identificăm si să începem demersurile repatrierii. Din câte am înteles, costurile sunt destul de mari. Oricine ne poate da o mână de ajutor, îi suntem profund recunoscători”, a declarat Claudia, fiica femeii decedate în Italia.

Oricine vrea si poate sã contribuie, o poate face în contul fiicei – Diaconescu Claudia Ioana: cont în euro RO42INGB0000999908200535 sau Cont în lei RO25INGB0000999903123473, cod SWIFT – INGBROBU.