Româncă însărcinată asasinată în Italia. Femeia şi-a prevestit moartea. A făcut şi Testament VIDEO

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul româncei asasinate în plină stradă de fostul iubit, în Italia. Femeia era însărcinată în 3 luni. Românca parcă şi-a prevestit moartea. Cu două zile înainte să fie ucisă, şi-a scris Testamentul.

06 mai 2015, 06:38
Româncă însărcinată asasinată în Italia. Femeia şi-a prevestit moartea. A făcut şi Testament VIDEO

Românca însărcinată în 3 luni parcă şi-a prevestit moartea. Cu două zile înainte să fie ucisă, şi-a scris testamentul, potrivit România TV

Teodora lucra ca asistentă medicală în Italia de 15 ani. Fusese căsătorită cu un italian cu care avea o fetiţă de 11 ani. Relaţia s-a rupt, iar copila a rămas cu tatăl. De ceva vreme, Teodora întâlnise un alt bărbat, cel care mai târziu avea să devină ucigașul ei. „Am aflat ştirea de la televizor: româncă de 35 de ani ucisă cu sânge rece de trei gloanţe… Instinctul meu de mamă m-a dus cu gândul la ea”, povesteşte Elena Voicu, mama Teodorei. „Cu două zile înainte a făcut testament. La 35 de ani nu-ţi faci Testament cu două zile înainte să mori”, a mai spus femeia.

Teodora era însărcinată în trei luni chiar cu asasinul. Acesta le-a declarat anchetatorilor că şi-a ieşit din minţi când femeia l-a anunţat că vrea să plece din Italia.

Citeşte şi Româncă executată în plină stradă în Italia. Poliţia îl caută pe ucigaş

„În momentul în care sora mea a spus că pleacă în America  atunci a hotărât să o omoare. Le-a declarat carabinierilor că şi-a vărsat furia pe ea pentru că nu ajungeau la un consens”, a spus Elena Cătăuţă, sora victimei.

Teodora a fost înmormântată în Italia, în localitatea în care locuia şi unde stă şi fiica ei. Individul a fost arestat pentru omor şi riscă închisoare pe viaţă.