Românca moartă în urma atentatului de la Londra a fost condusă pe ultimul drum. Cine a apărut la căpătâiul Andreei la înmormântare

Imagini copleşitoare la Constanţa, unde tânăra moartă în urma atentatului terorist de la Londra a fost condusă pe ultimul drum. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie. La înmormântarea tinerei a fost prezent şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummel.

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 06:13
Românca moartă în urma atentatului de la Londra a fost condusă pe ultimul drum. Cine a apărut la căpătâiul Andreei la înmormântare

Rudele şi prietenii Andreei Cristea, dar şi oameni imprsionaţi de drama tinerei au vrut să fie alături de ea pe ultimul drum. 

Printre cei care au vrut să aducă un ultim omagiu s-a aflat şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummel:

„Am vrut să fiu aici, alături de familia Andreei, a fost o fată minunată cu o viaţă mult prea scurtă din cauza terorismului”, a declarat acesta. 

Andreea se afla la Londra împreună cu iubitul ei Andrei când s-a produs nenorocirea. Plecaseră într-o scurtă vacanţă, în care el urma să o ceară de soţie. În după-amiaza de 22 martie, chiar de ziua lui Andrei, cei doi se aflau pe podul Wenesminster când au fost surprinşi de maşina condusă de un terorist care a intrat în grupul de pietoni de pe pod.

Andrei a suferit o fractură la picior, iar Andreea a căzut în râul Tamisa, de unde a fost salvată în stare de inconştiență. A zăcut pe patul de spital două saptamani iar în cele din urma nu a mai putut fi salvată.