Românca OMORÂTĂ în Franţa: Familia nu o poate înmormânta, pentru că nu are 6.000 de euro

Părinții româncei din Oradea, care a fost ucisă în Franţa nu-şi pot înmormânta creştineşte fiica şi nepoţii din cauza sărăciei. Ei abia trăiesc de pe o zi pe alta şi nu au de unde să facă rost de aproximativ 6.000 de euro cât sunt necesari pentru repatriere, acte şi înmormântare. 

27 iul. 2014, 05:46
Românca OMORÂTĂ în Franţa: Familia nu o poate înmormânta, pentru că nu are 6.000 de euro

Drama familiei româncei ucise de soţul ei, în Franţa, care era dator la cămătari, se prelungeşte şi după moartea femeii şi a copiilor ei. Familia femeii nu are banii necesari pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite şi pentru înmormântare, potruivit România TV.

Una dintre surorile femeii a declarat că atr fi nevoie de aproximativ 3.500 de euro pentru acte şi repatrierea trupurilor neînsufleţite şi încă 2.500 de euro pentru înmormântare.

Copiii de un an şi jumătate şi de patru ani au fost ucişi cu sadism de propriul părinte. Mama lor de 36 de ani, gravidă în 7 luni, a sfârşit în acelaşi mod. Imediat după crimă, bărbatul a dispărut şi este căutat de autorităţile franceze. Familia de români se stabilise în Franţa în urmă cu doi ani şi jumătate.