ROMÂNCĂ UCISĂ cu bestialitate în Italia. Poliţia îl caută pe agresor. Nu se cunoaşte mobilul crimei

O gălăţeancă plecată la muncă în Italia, a fost omorâtă cu sânge rece lângă o benzinărie de la periferia oraşului Verona.

25 nov. 2014, 20:53

Autorităţile italiene spun că femeia de 46 de ani practica prostituţia şi a fost snopită în bătaie de un client, însă cei de acasă refuză să creadă că se ocupa cu aşa ceva, potrivit România TV.

Femeia plecase de un an şi jumătate în Italia, unde, scrie presa din Peninsulă, locuia cu iubitul ei. Cei de acasă ştiau că munceşte ca ospătăriţă într-o pizzerie, însă carabinierii susţin că femeia practica cea mai veche meserie din lume.

Sâmbătă seară, femeia şi-a parcat maşina la marginea oraşului Verona, lângă o benzinărie, unde trag pe dreapta şoferii de TIR. O zonă rău famată, unde îşi fac veacul prostituatele. Câteva minute mai târziu, un camionagiu a găsit-o fără suflare într-o baltă de sânge, în spatele unei cabine telefonice. Agresorul ei a târât-o în spatele cabinei, a bătut-o cu sălbăticie, a dat-o cu capul de caldarâm, iar apoi a strangulat-o. Acasă, la Galaţi, cunoscuţii ei sunt şocaţi.

Citeşte şi O româncă din Italia a fost ucisă cu zece lovituri de cuţit, de fostul ei iubit, într-un parc

Femeia a crescut la casa de copii şi nu are pe nimeni acasă. Înainte de a pleca în Italşia, femeia a lucrat într-un restaurant.

Carabinierii nu exclud ca femeia să fi fost ucisă într-o reglare de conturi dintre două reţele de prostituţie. După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au identificat o maşină suspectă, iar acum sunt pe urmele şoferului.