Româncă violată în somn de un om de afaceri din Londra. „Am fugit fără sutien din casa lui”

Un prosper om de afaceri britanic ar fi violat în somn o româncă, în apartamentul său de lux, după ce au împărțit un taxi la plecarea dintr-un club de noapte exclusivist din Londra.

07 mart. 2018, 14:25
Româncă violată în somn de un om de afaceri din Londra. „Am fugit fără sutien din casa lui”

Valentin Kryzyzyk, de 27 de ani, din Battersea, este acuzat că a violat-o pe românca de 27 de ani, după ce au petrecut în același club al celebrităților, Maddox Club, în Mayfair, scrie stirileprotv.ro.

Femeia a declarat ulterior că a fugit din apartamentul lui fără sutien și bluză, spunându-le polițiștilor: „Vroiam doar să scap”.

Citeşte şi Preotul englez ţepuit de iubitul român cu 215.000 de lire sterline şi-a găsit o nouă dragoste în România

Procurorul Christopher Amis a declarat: „Reclamanta este o femeie de 27 de ani, din România, care ieșise în oraș cu prietenii ei.”

Procurorul a spus că tânăra a plecat din club la 4 dimineața, lăsându-i prietenii acolo, pentru că se simțea obosită și dorea să plece acasă.

La ieșire, a încercat să gasească un taxi. Pentru că nu a găsit, după câteva zeci de minute s-a întors în club, lucru care a fost surprins de camere. În club, Valentin Kryzyzyk i-ar fi propus să împartă o mașină către casă.

Românca a ajuns acasă la acesta, spunând că brusc a început să se simtă extrem de obosită. Omul de afaceri a condus-o în dormitor, iar ea i-a spus că nu este interesată să facă sex cu el înainte să adoarmă.

Când s-a trezit, femeia și-a dat seama că fusese agresată sexual. A fugit din apartamentul bărbatului și a sunat la poliție.

Agresiunea sexuală a fost confirmată de medicul legist, însă Valentin Kryzyzyk susține că nici măcar nu a întâlnit-o pe femeie.

Procesul este în plină desfășurare.