Românce VÂNDUTE ca la piaţă, pentru PROSTITUŢIE VIDEO

Jurnaliştii de la "The Mirror" au realizat un reportaj incredibil în România. Ei s-au dat drept proxeneţi britanici şi au negociat cu un român cumpărarea mai multor tinere, fiecare pentru suma de 500 de lire. Ulterior, jurnaliştii au alertat autorităţile.

23 feb. 2014, 10:08
Românce VÂNDUTE ca la piaţă, pentru PROSTITUŢIE VIDEO

Jurnaliştii de la „The Mirror” s-au dat drept proxeneţi din Londra, interesaţi să-şi mărească forţa de muncă cu fete din România. Pentru început, s-au întâlnit cu Adrian Meder, descris drept unul dintre capii reţelei de proxeneţi români. Acesta a venit cu o ofertă avantajoasă pentru aşa-zişii proxeneţi. Iar fetele pe care le oferă Adrian sunt harnice.

„Mi-a spus ceva despre 500 de lire sterline pentru fiecare fată. Pot satisface 10 clienţi pe zi sau ceva în genul ăsta. În Marea Britanie, pot avea câte 10, 15 clienţi”, au spus cei de la „The Mirror”.

Citeşte şi Prostituatele românce SE LUPTĂ între ele pentru CONTROLUL unor ZONE din Londra

Având în vedere că fiecare dintre fete are un tarif de 120 de lire pe oră, proxeneţii britanici îşi pot recupera investiţia de 500 de lire în câteva ore. Proxenetul român le spune partenerilor săi de afaceri că fetele pot ajunge în doar câteva zile în Marea Britanie, ca să lucreze pentru ei.

Jurnaliştii britanici s-au întâlnit cu Meder într-un club din Sibiu, unde bărbatul le-a prezentat o serie de prostituate tinere, gata să plece la muncă în arhipelagul britanic, deşi nu vorbesc prea bine limba engleză.

După ce ajung în Marea Britanie, multe dintre ele intră într-un cerc vicios din care cu greu mai ies. Sunt obligate să muncească în saune, bordeluri sau pentru agenţii de escort, iar proxeneţii iau jumătate din câştig.

Citeşte şi Reţea de proxenetism din care făceau parte români, destructurată la Cannes